Dj Kincses Szabolcs
Biográfia:
2003 Animal Cannibals & LB27 – Valami kell (Kincses VS TeeJay Remix)/
2006 Dj Kincses feat. warez! - Te vagy a fény / CLS Records /
Ez egy valódi sikertörténet, hiszen az ország jelentősebb lemezlovasai előszeretettel forgatják, a MAHASZ Dance Top 40-es listán 3. helyezést is elért, valamint a dalból készített vidóklippet a VIVA Televízió is rotációban játszotta. A dal a mai napig közkedvelt sláger.
2008 Dj Kincses feat. warez! - Felhők közt a nap /CLS Records / A dal hivatalosan 2008 júniusában jelent meg és a videoklippel is augusztustól lehetett találkozni. A dal hangszerelését tekintve nem változott a "Te vagy a fény"-hez képest. A vokál feléneklése ezúttal Ambrus Rita feladata volt. Ez a dal is – hasonlóan a „Te vagy a fényhez” – számos hazai válogatásalbumon is megjelent.
2008 My House Summer 2008 Megjelent Kincses Szabi első hivatalos mix lemeze a CLS gondozásában. Ha nyár, akkor MY House Summer. Harmadik évébe lépett a MY elektronikus zenei CD sorozat nyári verziója, a MY House Summer. Magonyi L. és Antonyo után ezúttal egy kecskeméti DJ, Kincses Szabi válogatta és mixelte össze az idei nyár legjobb house zenéit.
2008 Dj Kincses & The Flamemakers feat Kozma Orsi – Holnap Szabi régóta dédelgetett álma egy a Szakos Krisztián által szerzett dal melynek címe "Holnap" és a 2005-ben napvilágot látott Kozma Orsi: Egy szó c. albumon található. Ebből a dalból készített a Flamemakers párossal egy új remixet. A dal jelenleg itt hallható: www.myspace.com/djkincses
2008/2009 WaWaKin /WAREZ!-WALLAS-KINCSES/
H.O.G. – Funky Disco (WaWaKin Booty Remix)
4 To The Floor (WaWaKin Bootleg)
Basto Industry (WaWaKin Bootleg)
Eilmes And Kohlbecker – Tabasco (WaWaKin Booty Remix)
ATFC – In And Out (2009 WaWaKin Remix) Metallica – Enter Sandman (2009 WaWaKin Remix)
WaWaKin Project néven 2008-ban kezdtek el dolgozni warez!-zel és Wallas-szal, ahol saját bootlegeket, mash-upokat és remixeket készítenek.
2008/2009 Frisco Kids /Kincses VS Vasovski/ Karányi – Ellaybo Aido (Frisco Kids remix) Exacta & Belocca – Lost In Music (Frisco Kids remix)
Muzzaik - Without You (Frisco Kids remix) www.myspace.com/friscokidsmusic
Jelen pillanatban is dolgozik a Frisco Kids teamben melyben remixeket készít a fiatal tehetséges kecskeméti lemezlovásszal, Vasovski-val.

www.djkincses.hu - www.myspace.com/djkincses - mail : info@djkincses.hu