Dj Oszi

Biográfia:

1986 március 13-án láttam meg a napvilágot Békéscsabán Oszlács Norbert néven.
Az „Oszi” mint becenév az óvodában ragadt rám a vezetéknevemből. Akkoriban csak úgy hívtak a Kisoszi. A „kis” jelző idővel elmaradt és így lett az Oszi a becenevem. Sokan egyébként azt hiszik még mindig, hogy Oszkár vagyok, ez van! A zenélés, mások szórakoztatása már nagyon régen a kedvenc időtöltésem.
A középiskolában elsős koromban megismerkedtem az akkor még Békés Megyében működő Start Rádió FM 88.9 MHz ügyvezetőjével aki segített elindulni a rádiós pályán. 2000 május 13-án szólaltam meg legelőször a rádióban mint diákrádiós.
A diszkózást azon belül is a dj tevékenységemet 2004 elején kezdtem el egy békéscsabai szórakozóhelyen a rádiózás mellet. Ott voltam rezidens 1 évig aztán jött a váltás és áthívtak egy másik békéscsabai helyre. A visszajelzések alapján bátran mondhatom, hogy hatalmas bulikat csináltam. Köszi ezúton is mindenkinek!
A kezdetben r’n’b, funky és retró diszkót nyomtam aztán jött az átállás és mostmár csak a modern elektronikus tánczenének élek. Egész estés bulikat nem szoktam vállalni csak nagyon ritkán. 2, 2 és fél órás szettekkel járom békés megye klubjait.
Az elmúlt időszakban volt szerencsém megforduln az ország 1-2 nagyobb városában mint pl. Debrecen, Pécs, Salgótarján, Nyíregyháza.Jelenleg is folynak tárgyalások több nagyobb szórakozóhellyel az ország különböző pontjain.
A 2009-es nyár hihetetlen jól sikerült minden szempontból! Az ország legnagyobb rendezvényein pörgettem a kedvenceimet.
Gondolok itt például a Balaton Sound-ra vagy akár a Szegedi Ifjúsági Napokra. Több ezer ember szórakozott velem együtt ezeken a bulikon és ez nagyon jó érzés számomra.
A 2010-es nyár is már be van tervezve a legnagyobb bulikkal! Itt nagyon fontos azt is megemlítenem, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy az ország egyik legszebb klubjában a megújult világszínvonalú békéscsabai Club Babylonban lehetek „házigazda” vagy ahogy mi mondjuk rezidens Dj!
Ezúton is köszönet a klub tulajdonosainak, hogy gondoltak rám!