Sisák Zolee

Sisák Zoltánnak hívnak,
1989. 04. 06.-án születtem Gyulán. Mint mindenkinek nekem is már általános iskolában kezdődött a zenei érdeklődés,már akkor tagja voltam a suli rádiónak és szinte minden iskola buli lebonyolításában is részt vettem. Később jöttek a felkérések is. 2008 óta tagja vagyok a Magyar Lemezlovas Szövetségnek. Ekkora vettem meg az első dj felszerelésemet is , amit az óta is féltve őrzök a szobán egyik sarkában.
Az első komoly bulim Dobozon a Kastély Café-ban volt 2008-ban. 2009 végéig minden hétvégén ott pörgettem a lemezeket ahol a sztárvendégeimtől kellő tapasztalatot szereztem. Aztán jött a találkozás a Pónya BaLu barátommal, akivel elkezdtük a közös munkát, első remixünk már nagy sikert aratott, több nagy „név” is játssza már.
További Clubok ahol játszottam: 2010 Zöld Hangya Vésztő Strand Disco Salonta (RO), Black and White Club (SZLO), Club Casa Nostra, 2010-2012 rezdidenj dj: Manhattan Café Méhkerék,Club Caribe Kecskemét, Red Colt Garden Kecskemét, 2012. nyara óta boldogítom én is a Club Babylon csapatát, mint rezidens DJ.
Ezúton is köszönöm a Pónya Balu barátomnak és a Club Babylon vezetőségének a felkérést!