Club Babylon
A zene nem utasít konkrét cselekvésre, viszont érzelmeket, és gondolatokat ébreszt. Fontos, hogy minden zenét a neki megfelelő környezetben, módon és hangerővel hallgassunk.
A Club Babylon 1999 év végén nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, és a szórakoztatás minőségi feltételeinek megteremtését tűzte ki célul. Többszintes kialakításával, egyedi stílusával és kiváló technikai felszereltségével egyike a legnépszerűbb kluboknak Magyarországon.
Az egyes termek vadonatúj design-ja, tágas terei, hosszú bárpultjai, koktélbárjai nyújthat még élvezetesebb szórakozást. Zeneileg két fő irányra és teremre szelektált, house és retro.
A club Babylon 2009 nyarán teljes átalakuláson, felújításon esett át, ami után a világ leglátványosabb led világítástechnikáit és belsőépítészeti design elemeit sorakoztatja fel (világító táncparkett, világító bárpultok, világító mennyezet, …).
A belső tér különleges kialakítása közben V.I.P teremmel is bővült, ahol az erre jogosult vendégeknek egyedi környezetben, hangulatban, és kiszolgálásban lehet részük.
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK